Op zoek naar nieuw talent?

Indien u uitkijkt naar een nieuwe werkkracht binnen de financiële sector (fiduciaire, tax en audit) of de bouwsector (hoofdaannemers), dan springt Jorissen & De Jonck graag in de bres als spreekwoordelijke zoekmachine.

Onze niche-specifieke expertise stelt ons in staat dagelijks vinger aan de pols te houden bij de poule aan potentiële profielen voor uw organisatie.

Selectieprocedure

Diepgaande analyse van uw onderneming

Uw onderneming begrijpen en analyseren vormt de basis van onze zoektocht naar de juiste kandidaat. Graag komen wij langs om het reilen en zeilen van uw werkomgeving te ontdekken en uw verwachtingen te bepalen.

Aanspreken van ons netwerk

Van zodra wij bovenstaande info hebben verzameld en verwerkt, zullen wij ons uitgebreid netwerk aan kandidaten aanspreken om te kijken wie er in aanmerking komt voor jullie opportuniteit.

Ook buiten dat netwerk zetten we in op actieve zoekacties naar nieuw talent en zetten we uw onderneming daarbij positief in de markt.

Organiseren begeleiden van het interviewproces

Om zowel uzelf als uw kandidaat te vrijwaren van ergelijk heen-en-weer gecommuniceer, staan wij in voor de organisatie, begeleiding en het vlotte verloop van de sollicitatie gesprekken. De feedback en eventuele twijfels worden uitvoerig besproken zodat u naderhand een doordachte beslissing kan nemen.

Follow-up nadien

Na de opstart houden we regelmatig contact om te horen of alles verloopt zoals afgesproken. Eventuele moeilijkheden leggen we op tafel en lossen we samen op.

Top