Nieuwe uitdaging?

Je bent werkzaam binnen de financiële sector of bouwsector? Je bent gepassioneerd door je job, maar vraagt je al een tijdje af welke carrièremogelijkheden de sector voor jou nog in petto zou kunnen hebben?

Je merkt dat je huidige werkgever je ambitie of motivatie niet voldoende aanvoelt of voedt?
Je bent op zoek naar een financieel interessantere betrekking gezien je competenties en kwaliteiten?
Je bent actief aan ’t uitkijken naar een nieuwe uitdaging maar weet niet waar te beginnen…?

Laat je in alle discretie professioneel adviseren door iemand die je kwaliteiten kan inschatten en je toekomstvisie begrijpt.

Onze meerwaarde

Eyes on the market

Je bent niet actief op zoek, maar blijft graag op de hoogte van mogelijke droomvacatures en verwikkelingen in jouw sector? Na een korte telefonische kwalificatie houden wij voor jou een oogje in het zeil en contacteren we je als de ideale opportuniteit zich zou voordoen.

Loopbaanadvies

Als rekruteringsspecialisten met expertise in jouw sector zijn we ten allen tijde goed op de hoogte van de eventuele carrièremogelijkheden binnen de sector en begeleiden we je graag bij het nemen van die ambitieuze volgende stap.

Zoektocht nieuwe job

Jorissen & De Jonck is een dynamisch werving-en-selectiekantoor met een doelbewuste niche specialisatie in de financiële sector en bouwsector. Waarom? Omdat onze missie erin bestaat om elk bedrijf in deze specifieke niche te kennen, te begrijpen en aan jou te kunnen voorstellen.

 

Onze werkwijze

De weg naar je nieuwe job via Jorissen & De Jonck:

Dat moet een professionele maar ook aangename beleving zijn.

Take a seat and enjoy the ride. We’ll do the driving”:

Eerste kennismakingsgesprek

Of je nu reageert op een specifieke vacature of ons contacteert voor een vrijblijvend gesprek: ons rekruteringsproces vangt steevast aan met een open gesprek waarin we je huidige professionele situatie analyseren en samen overlopen wat de mogelijkheden zijn. Op die manier bepalen we je beroepsmatige doelen en proberen we een idee te krijgen van jouw visie en ambities.

Het lijkt vanzelfsprekend, maar het is voor ons een erezaak om jouw kandidatuur in alle discretie te behandelen.

 

Brainstorm ideale job

De ideale job is voor iedereen anders en dient dus geïdentificeerd te worden alvorens we een kwalitatieve en gerichte zoektocht kunnen aanvatten.

 

Start specifieke zoektocht

Na de brainstorm stellen we een op maat gemaakte zoektocht in beginnende bij ons bestaand netwerk aan professionele contacten. Als gespecialiseerd agency in een specifieke nichemarkt zijn we steeds op de hoogte van alle openstaande vacatures. Uiteraard zoeken we veel breder dan dat: zowel actieve als passieve contacten binnen en buiten ons netwerk worden aangesproken of benaderd. Voor talent wordt immers vaak plaats gemaakt.

Bespreking opportuniteiten

We streven ernaar om na elke zoektocht een aantal resultaten voor te leggen zodat je de mogelijkheid krijgt om zelf te vergelijken. Samen bepalen we vervolgens welke opportuniteit het best aansluit bij je gedachtengoed, competenties en ambities.

Begeleiding sollicitatie

Wij matchen jouw agenda met die van de klant en plannen een eerste kennismakingsgesprek voor je in. Voor we je de vuurlinie insturen, bereiden we je grondig voor: wie gaat er tegenover jou zitten tijdens het gesprek? Hoe verloopt dat interviewproces precies? Welke do’s en dont’s dien je te onthouden voor een optimaal verloop en een positieve ervaring?

Optimalisatie salaris

Afhankelijk van de werkgever kan de samenstelling van je huidige en toekomstige salarispakket verschillen. Samen maken we een bruto-netto-calculatie en bespreken we de extralegale voordelen die voor jou belangrijk zijn.

Nieuwe Job

Na de opstart houden we regelmatig contact om te horen of alles verloopt zoals afgesproken. Eventuele moeilijkheden leggen we op tafel en lossen we samen op.

ONTVANG ALS EERSTE ONZE NIEUWE VACATURES

Vul uw e-mailadres in en ontvang als eerste nieuwe vacatures rechtstreeks in je mailbox.


  Onze sectoren

  Finance

  Financiële sector

  Wat is onze specialisatie:

  • Jobs bij accountants- en boekhoudkantoren
  Bouw

  Bouwsector

  Wat is onze specialisatie:

  • Jobs bij hoofdaannemers en projectontwikkelaars die actief zijn in de gebouwen- en infrastructuur sector
   • Projectleiders en werfleiders
   • Calculators
   • Project developers
   • Project managers
   • Sales & Marketings managers
   • Directeurs
  • Jobs bij Studie- en architectenbureaus
   • Projectingenieurs
   • Architecten
   • Tekenaars
  Top