NOT YOUR AVERAGE RECRUITMENT AGENCY

Start je carrière als sales consultant trainee

Ben jij een gedreven en ambitieuze schoolverlater op zoek naar een job die aanvoelt als een tweede thuis? Heb jij je eerste werkervaring achter de rug en ben je toch op zoek naar meer? Dan ben je bij Jorissen en De Jonck aan het juiste adres. Let’s go!

Bij Jorissen & De Jonck zijn we op zoek naar young potentials die hun carrière een vliegende start willen geven. We zijn gevestigd in Antwerpen en zijn een wervings- en selectiebureau in volle groei. Na 5 jaar is Jorissen & De Jonck één van de topspelers binnen hun nichemarkten Construction & Finance. Dit dankzij het harde werk en de inzet van ons jong en dynamisch team dat dit succesverhaal heeft helpen opbouwen. Om deze successen te vieren verwennen we onze medewerkers graag met stevige bonussen, diners, feestjes en daarnaast willen we samen rondreizen om met onze organisatie de beste herinneringen te maken. Klinkt dat goed? Lees dan zeker verder.

Wat zit erin voor jou?

 • Haal het maximum uit jouw eerste job: Met onze top of the market training werk je je razendsnel op tot een meester-recruiter. Je volgt zowel intern georganiseerde trainingen als externe opleidingen. Samen goed voor zo’n 150 uur per jaar. Je doet vanaf dag één ervaring op in het veld en jouw manager staat je elke dag bij om jou te coachen tot de beste versie van jezelf. En voor je het weet, word je zelf manager. Niet slecht, hé?
 • Hard work pays off: Wie onze ambitie en gedrevenheid deelt en hard werkt, wordt beloond met doorgroeimogelijkheden. Jouw eerste promotie is mogelijk binnen de 8 maanden. Bovendien worden je enthousiasme en resultaatgerichte houding beloond niet alleen met een competitief salarispakket, inclusief extralegale voordelen, maar ook met een onbeperkt commissiesysteem.
 • Work hard, play hard: Cliché? Misschien wel. Maar, bij Jorissen & De Jonck sparen we kosten noch moeite om van onze werkplek een coole, jonge en motiverende omgeving te maken. We zouden je alles kunnen vertellen over onze open bar op vrijdag, maandelijkse bezoeken aan sterrenrestaurants en weekendtripjes naar Ibiza of Barcelona, maar kijk zelf maar. Het staat allemaal op onze sociale media.

Sounds good? Sign up!

Laat je gegevens achter en motiveer waarom jij de geschikte persoon bent voor deze job. En wie weet, ben jij misschien wel onze nieuwste collega!

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verstuur”

  Top