WANTED: JOBSTUDENT

Bouw je cv op met een studentenjob die ertoe doet

Verdien centen als jobstudent terwijl je je vaardigheden ontwikkelt in een jong en dynamisch kantoor in Antwerpen. Je leert werken in een professioneel team en bouwt relevante ervaring op die van pas zal komen eenmaal je in het beroepsleven stapt. Bovendien zijn we altijd op zoek naar stagiaires en jonge talenten om ons team te komen versterken. Als jobstudent sta je als eerste in de rij.

Een studentenjob bij een wervings- en selectiekantoor in volle groei? Wat houdt dat precies in? Na 5 jaar is Jorissen & De Jonck één van de topspelers binnen hun nichemarkten Construction & Finance. Dit had niet kunnen gebeuren zonder de hulp van alle studenten en hun ondersteunende functie

Wie, wat, waar?

 • Durf je een telefoontje te plegen en heb je een vlotte babbel? Nice! Als student bij Jorissen & De Jonck help je ons topteam door de eerste contacten te leggen met kandidaten van hoog niveau. Het team dat altijd aan je zijde staat leert je professioneel communiceren.
 • Ons krachtige team van recruiters leert je alle ins en outs van het vak. Zo ontwikkel je relevante vaardigheden voor je toekomstige carrière, van sociale vaardigheden, sales – technieken tot zelfs management training. PS, eens je volledig ingewerkt bent, kan je zelf studenten coachen of zelfs doorgroeien naar Sales Consultant.
 • The hottest office in Antwerp, seriously. Je werkt in het hipste kantoor van Antwerpen, omringd door een bende sociale, enthousiaste en ambitieuze collega’s. Een plek om te groeien, te netwerken en gewoon plezier te maken. Bij Jorissen & De Jonck sparen we kosten noch moeite om van onze werkplek een hippe, jonge en motiverende omgeving te maken. Of je nu op vrijdag met een drankje wil netwerken of doordeweeks wil ontspannen na een lange werkdag. Bij ons kan het allemaal. Don’t believe us? Check out our socials.

Sounds good? Sign up!

Laat je gegevens achter en motiveer waarom jij de geschikte student bent voor deze job. Vermeld in je bericht zeker of je solliciteert voor een studentenjob of een stage.

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verstuur”

  Top